Sprängd anka till lunch
Är lite sen till festen, var skeptisk till en början. Men efter några genomlyssningar kan jag inte säga annat än att de fortfarande är skitbra. Titelspåret och fantastiskt, är fantastiska.

Pratar om bob hunds nya, för er som är ännu mer efter.

Pysen
Som ni kanske märkt är jag inne i en period då jag nästan bara ser på gamla, tecknade filmer. Får inte nog av det. Den här gången var det Svärdet i Stenen, och fan så bra den är!

Har lagt märke till att min bloggadress och rubrik inte direkt speglar innehållet i min blogg, haha.

Lovin'


Gick till frisören idag. Bara så att ni vet, alltså. Det blev jättekort, och jag är jättenöjd(lite tjockare hår hade jag dock inte tackat nej till..)!

TRASIG - Döden Dö är min nya favoritlåt för dagen, förresten.

Shine Shine
Kände mig lite ofokuserad igår, så jag tog en promenad och snubblade omkring i skogen. Att vakna upp till solsken var skönare än jag mindes.

Jag vill förresten att ni som ska till Emmabodafestivalen i sommar säger till. Vill veta vilka jag kanske kommer tvingas dras med!

No fit shape
NEJ det här ingen jävla modeblogg, och hör sen. Men jag är, efter en stunds intensiv fundering, jättenöjd med min stört långa (och väldigt ostrukna..) skjorta jag köpte igår!

Förresten, vilka är ni som fortfarande besöker min blogg dagligen egentligen? Har ni inget bättre för er?! Puss.

My dearest friend is shining brighter day by day
Hade värsta grymma idén till en bild idag men det gick åt helvete. Hittade istället den här mysiga bilden som Paula tog för några månader sedan!

Förövrigt har jag varit glad de senaste dagarna. Det är fantastiskt skönt att vara glad! Hoppas det håller i sig länge.

Oh no
Jag har ju, som sagt, fått en filmrulle framkallad. Jag skojar inte när jag säger att detta var den bästa bilden, haha. Måste komma ihåg att inte ta kort med denna kamera när det är inte är väldigt bra ljusförhållanden.

Scannern utförde en brutal våldtäkt på det stackars kortet som pricken över i. Lite charmig ändå på något sätt, inbillar jag mig.

RSS 2.0